Empresa

Serralleria Les Tries

Serralleria Les Tries és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector del metall, dedicada inicialment a la fabricació i col·locació d’estructures de ferro, portals basculants, baranes i serralleria en general per a habitatges particulars, comerços i indústries.

Les necessitats del sector en solucions de tancaments per a una àmplia varietat de projectes i clients, han fet que Serralleria Les Tries s’hagi especialitzat també en la fabricació i col·locació de tancaments i de tot tipus d’estructures d’alumini.

Una altre activitat de Serralleria Les Tries és el manteniment industrial, de comunitats d’habitatges, l’automatització de portes i finestres, i tot tipus de reparacions d’estructures metàl·liques.

Compromís amb la qualitat de servei

El que millor ens defineix com a empresa és la utilització de materials de primera qualitat, un equipament mecànic adequat a les nostres instal·lacions, un equip humà especialitzat en cadascuna de les seves àrees i la preocupació d’atendre les necessitats de cada client de manera individualitzada, estudiant cada cas per tal de fer realitat el projecte final.