Avís legal

Informació general

El lloc web serrallerialestries.com és propietat de SERRALLERIA LES TRIES, SL amb NIF B-55318505 i domicili fiscal a C/ França, 110 – 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb SERRALLERIA LES TRIES a través de l’e-mail: info@serrallerialestries.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de SERRALLERIA LES TRIES o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o la distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de SERRALLERIA LES TRIES.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de SERRALLERIA LES TRIES amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a SERRALLERIA LES TRIES, C/ França, 110 – 17800 OLOT.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

SERRALLERIA LES TRIES no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

SERRALLERIA LES TRIES no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.